![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
O problema a societatii contemporane pare sa fie aceasta, prea mult timp alocat serviciului si prea putin vietii personale.
Acum sa auzim comentarii, care este echilibrul intre aceste doua componente ale vietii de zi cu zi in ceea ce va priveste :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
ciudat cei ce au reusit cel mai bine au avut o atitudine mai putin frenetica. asta cu dedicatul in totalitate nu o cred. sa iti zic ceva ciudat (ceva ce se poate ulterior extrapola si de ce nu generaliza). Ma chinuiam f mult la o solutie la o problema (era in timpul unei burse)...si dedicam eu asa in totalitate cum zici tu...ma straduiam si nu iesea nimic. Apoi m-am gandit la ceva (ceva asemanator..de fapt identic a facut Rank Xerox la o alta scara) m-am gandit sa las problema sa fie rezolvata de subconstient. Asa ca mi-am luat pretena si m-am dus la munte..si stii ce ideea mi-a venit cand ne plimbam prin padure. So eu unul cred ca o viata personala este esentiala ca sa poti rezolva ceva...esentiala. Un creier suprasolicitat ca si un polizor suprasolicitat se arde :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:26 PM |
|