![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Xela, adresa mea de amil este soimaritza( @ ) yahoo.com
Astept orice infor despre visrusul asta. la mine cosuletele astea erau dureroase de numa'...dar numai la palpare, erau tari, iar in moementul in care le spargeam iesea putina mizerie, apoi extrem de mult sange...incercam sa scot tot sanege, apoi mai iesea si ceva apa (imi cer scuze pentru descrierea asta ...dizgratioasa, dar nu le am cu termenii medicali).dupa prima "croshetare", cocea iar, si tot asa 1-2 saptamani. nu am fost la dermato, pentru ca cosmeticiana imi spusese sa nu-mi fac griji ca se intampla din cauza faptului ca imi creste cate un fir sub piele (uneori, intr-adevar, in coshuletz aveam si cate un fir de par lung...), iar la gineco, de cate ori am fost anul tecut in sarcina, nici macar o singura data nu s-a nimerit sa vada doctorul (adica trecea inainte de ajunge ). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 04:17 AM |
|