![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Catalina :) mi-a reamintit de ea...
Acum am si eu o intrebare pentru ca vad ca sunt iubitoare ale cartilor Cellei printre noi: "Pe panza de paianjen a memoriei" si "Panza de paianjen"...exista vreo legatura intre ele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragelor, mare surpriza si bucurie sa gasesc acest topic. Ma alaturi si eu fan clubului Cellei Serghi. Tot in liceu i-am citit si eu cartile, am suferit impreuna cu personajele romanelor ei, ca tot era vremea de iubit si suferit atunci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mi-ati facut pofta sa recitesc Mirona, sper sa o mai aiba ai mei acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am citit si Anais Nin...nici nu stiam ca Cella a admirat-o...De Anais Nin ma leaga multe, am iubit sentimentele contradictorii pe care mi le trezeau scrierile ei... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pfua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma simt frustrata ca nu mi-a placut Anais.
Da, in carte "Pe firul...." Cella pomeneste de admiratia ei pt Anais Nin. Da nu ma las ma pun sa recitesc. Nimphe ce anume de la Anais Nin ti-a placut? Ce interesanta viata a avut soacra ta.Si ce ciudat.Pentru mine Cella e tanti aia de pe coperta posterioara.Nu mi=o pot imagina durdulie si in varsta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 09:45 AM |
|