![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La rugamintea alei
Orez prajit cu legume 4 ciuperci chinezesti (Tongu, se gasesc mai degraba uscate, trebuie atunci puse la inmuiat 30 minute in apa clocotita) 1 ceapa 2 catei usturoi 1 bucata ghimbir (ca. 1 cm) 3 linguri ulei de alune 1 lingura ulei de susan (uleiurile se pot inlocui cu ulei de flaorea soarelui) 1 tulpina de telina 1 morcov 100 g ciuperci (champignon) 50 g germeni de bambus 3 cepe verzi 100 g mazare 3 oua 300-400g orez fiert piper 1 lingura sos de soia Ciupercile chinezesti se taie marunt. Ceapa si ... RESTUL PE SITE: http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/R...-cu-legume.html |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pana la urma ma faceti si pe mine sa ma apuc de gatit chinezeste.
yummy, ce bine suna orezul ala. iar filmuletul este foarte sugestiv. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca la copiii mei le-ar place asa ceva.trebuie neaparat sa incerc. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fany!!! te pusilesc...merci din suflet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asta e ce vroiam. Si Cleo si mai fain ca mi-ai tradus. Acum trebuie sa mai gasesc orez din ala megasuper...cred ca o sa caut la unguri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:01 PM |
|