![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o problema cu calculatorul si trebuie neaparat sa il formatez.In schimb eu am o singura partitie,am doar C: , si am muzica acolo.Este posibil ca inainte de formatare sa creez o partitie unde sa salvez muzica,si dupa aia sa il formatez? Va multumesc anticipat. :-*
|
|
|
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Melodiile de la tine sunt la loc de cinste invi. :fluierat: Am hardul de 14,6 GB si vreau sa salvez 2 GB de muzica. :fluierat: Mai am 2,90 Free GB. :) Buna :) In mod normal se poate impartii hardul si in zece....dar in situatia ta e incarcat la maxim :( De aia nici nu-ti merge cum trebuie pc.-ul! O zona pt. programe si XP. si alta zona in care sa ai celelalte chestii. Important ca zona in care ai programele, sa fie ocupata maximum pana la jumate, altfel iti face figuri si merge incet....repet...nimic altceva acolo!! In cazul tau incearca sa imparti in D' si sa bagi muzica acolo, iar restul C' sa poata fii reformatat. Personal...15 Giga e ceva depasit de mult...tre' sa adaugi inca un hard in care sa copiezi muzica si pe cel actual sa-l reformatezi si sa-l pastrezi doar pt. programs!! In nici un caz sa nu le dai pe CD. si sale introduci din nou :( Sorin. ps. care e problema cu pc.-ul?? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:12 AM |
|