![]() |
![]() |
carina25 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUNA!
Abia m-am inscris pe acest forum si sper sa mi se alature cat mai multe mirese in aceasta competitie. La mine, marele eveniment va avea loc pe 16 august 2008 si am la dispozitie 4 luni sa slabesc 10-15 kg. Am 1.73 si 72 kg. Ce parere aveti? Poate asa ne vom incuraja unele pe altele. Eu optez pt o dieta mai personalizata si cu sport (tae-bo singurica acasa cu calc in fata si bicicleta) si sa nu mai mananc dupa ora 18.00. Imi cer scuze pentru ca postasem acest subiect la alta categorie. Va astept! |
|
|
![]() |
carina25 |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am explicat de ce copiasem textul; nu am stiut ca de fapt subiectul fusese deja creat; la cum mergea netul atunci nu mi-a aparut ceea ce trebuia.
Si daca nu e voie cu textul colorat atunci de ce mai exista optiunea aceasta? Mi-am cerut pana si scuze si cu toate astea Maat a continuat sa faca aluzii la ceea ce am facut si nu e frumos din partea ei. Modul ei de a se exprima m-a deranjat mai mult de fapt (si jignirile se fac prin mai multe moduri daca e sa o luam asa..atat in mod direct cat si in mod indirect). Dar mai bine sa trecem peste aceasta si sa discutam despre subiectul pe care l-am deschis. This post has been edited by carina25: Apr 15 2008, 02:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:16 PM |
|