![]() |
![]() |
carina25 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUNA!
Abia m-am inscris pe acest forum si sper sa mi se alature cat mai multe mirese in aceasta competitie. La mine, marele eveniment va avea loc pe 16 august 2008 si am la dispozitie 4 luni sa slabesc 10-15 kg. Am 1.73 si 72 kg. Ce parere aveti? Poate asa ne vom incuraja unele pe altele. Eu optez pt o dieta mai personalizata si cu sport (tae-bo singurica acasa cu calc in fata si bicicleta) si sa nu mai mananc dupa ora 18.00. Imi cer scuze pentru ca postasem acest subiect la alta categorie. Va astept! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eee la tine a fost o situatie speciala deci.
dar eu nu inteleg oamenii astia asa de prapastiosi...pana la urma e o petrecere, cum naiba sa te dai de ceasul mortii pt ea? si eu am inceput organizarea cam cu 9 luni inainte de data untii, dar le-am luat pe toate treptat si chiar nu cred ca o sa mai ramana ceva nearanjat in saptamana dinainte...chiar imi zicea tipa de la care inchiriez fantana de ciocolata ca ce e cu mine de nu-s agitata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...se pare ca altele tipa, urla si plang ca nu au gasit butoni de nu stiu ce culoare, ca florile sunt cu o nuanta mai inchisa etc etc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:12 PM |
|