![]() |
![]() |
carina25 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUNA!
Abia m-am inscris pe acest forum si sper sa mi se alature cat mai multe mirese in aceasta competitie. La mine, marele eveniment va avea loc pe 16 august 2008 si am la dispozitie 4 luni sa slabesc 10-15 kg. Am 1.73 si 72 kg. Ce parere aveti? Poate asa ne vom incuraja unele pe altele. Eu optez pt o dieta mai personalizata si cu sport (tae-bo singurica acasa cu calc in fata si bicicleta) si sa nu mai mananc dupa ora 18.00. Imi cer scuze pentru ca postasem acest subiect la alta categorie. Va astept! |
|
|
![]() |
carina25 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Ai dreptate in privinta vitaminelor; eu trebuie sa mai iau si Ca. Altheea si eu ma gandesc la faptul ca e posibil sa mai slabesc si inainte de nunta din cauza stresului si a emotiilor. In rest mai am doar cateva lucruri de facut si termin cu organizarea nuntii ... ...Noi inca nu ne-am hotarat pe unde sa mergem in luna de miere. Imi pare rau ca nu pot vedea si eu poze de la nunta ta (la mine la serv e blocata pagina aceea). As fi vrut sa le vad si eu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De sapt viitoare o sa avem si noi "incarcare" la serv si e posibil sa intru mai rarut. Claudia, si eu ma tot intreb de ce atata oboseala si stres cand de fapt e totul pregatit din timp; mai multe persoane care au trecut prin asta au spus ca nu e chiar asa; ca te intrebi oare cum o sa iasa? daca nu vine cutarescu...daca n-o sa le placa muzica...bla bla bla. dar eu ma gandesc ca oricum atunci nu mai ai ce sa schimbi (doar nu o sa incerci sa dai un tel sa vina alt dj sau alt foto sau alti ospatari...si tot asa; ce e mai imp e ca pana atunci am facut tot ce-am putut pt a iesi bine iar la nunta sa incerc sa ma distrez si sa dansez toata noaptea). Acum angajezi o formatie sau un dj, o firma de amenajari...nu mai e ca inainte sa faca rudele sau alte cunostinte sarmale, cozonaci, prajituri, sa-ti aranjeze sala si cine stie daca le iese frumos si daca au timp. E chiar oboseala atat de mare incat sa ni se pare un weekend de cosmar? Spre deosebire de invitati o sa avem mai multe emotii si in rest o sa ne ajunga aceeasi oboseala din timpul noptii; imi spunea cineva ca spre dimineata o sa fim obositi morti dar cine nu e obosit dupa o noapte intreaga de dansat ...noapte alba? A iesit soarele. Ce frumos ...poate o sa tina asa si-n weekend. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:04 PM |
|