![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La rugamintea alei
Orez prajit cu legume 4 ciuperci chinezesti (Tongu, se gasesc mai degraba uscate, trebuie atunci puse la inmuiat 30 minute in apa clocotita) 1 ceapa 2 catei usturoi 1 bucata ghimbir (ca. 1 cm) 3 linguri ulei de alune 1 lingura ulei de susan (uleiurile se pot inlocui cu ulei de flaorea soarelui) 1 tulpina de telina 1 morcov 100 g ciuperci (champignon) 50 g germeni de bambus 3 cepe verzi 100 g mazare 3 oua 300-400g orez fiert piper 1 lingura sos de soia Ciupercile chinezesti se taie marunt. Ceapa si ... RESTUL PE SITE: http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/R...-cu-legume.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Orezul e fiert sigur. Mazarea aia congelata si ea-i gata fiarta. Morcovii sint cruzi si proababil raman o idee crocanti ceea ce-i ok.
Sos de soia cred ca se gaseste si acolo. Atentie cu el ca poate fi f sarat. Aici sint fel de fel de `grade' de saratura (am inventat cuvantul crez io) Apoi sosul de stridii iar e cu dichis, mie una nu imi place deloc. Carnurile facute in wok sint de regula taiate bucati mici, sau subtiri si deci se fac foarte repede. Si legumele in general crude se pun insa mazarea nu, pt ca n-are cum sa se faca in cateva minute. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:46 PM |
|