![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-November 07 Member No.: 2,565 ![]() |
Salutare ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt noua prin zona .M-am gandit sa cer si eu o parere in speranta ca exista cineva care ma poate linisti cat de cat .
Am 20 de ani si am o menstruatie... o_0 absenta... momentan. ultima menstruatie a fost pe data de 31 iulie si de atunci absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Nu am mai patit asa ceva niciodata plus ca aveam un ciclu menstrual aproape .. perfect (25-29 zile) si brusc ciclul s-a intrerupt. Am avut (si inca am .. incerc momentan sa imi revin ) probleme mari de alimentatie (anorexie) . In urma cu o luna am fost la un medic endocrinolog si in urma analizelor de sange am aflat ca am hiperprolactimie . AM urmat un tratament cu bromcriptina insa l-am terminat in urma cu o saptamana jumate si .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nimic... Ar trebi sa mai astept putin sa vad ? AM citit despre bromcriptina ca exte uneori destul de greu de suportat (provoaca greturi ameteli somnolenta etc) insa eu m-am simtit cat de cat ok pe durata tratamentului , poate ca mi-a fost putin mai somn ca de obicei insa atat . Va rog mult.. pareri .. sfaturi orice:) sunt foarte stresata simt k inebunesc Mersi anticipat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-April 08 Member No.: 3,736 ![]() |
Ce bune ar fi acele sfaturi...... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si eu sunt cam in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac .Zic in aceeasi situatie cu menstruatia.Nu am mai avut menstruatie din luna noiembrie 2007.Si am o oroare ptr medicii ginecologi .Nu stiu nici eu ce sa fac .Am auzit de duphaston , 5 zie cate 1cps la 12 ore.Dak afli ceva nou anunta-ma si pe mine .Te rogggg.
Ms. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bune ar fi acele sfaturi...... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si eu sunt cam in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac .Zic in aceeasi situatie cu menstruatia.Nu am mai avut menstruatie din luna noiembrie 2007.Si am o oroare ptr medicii ginecologi .Nu stiu nici eu ce sa fac .Am auzit de duphaston , 5 zie cate 1cps la 12 ore.Dak afli ceva nou anunta-ma si pe mine .Te rogggg. Ms. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mihaela nu exista sa ai oroare de un doctor, nu exista sa ai oroare cand vine vorba de sanatatea ta. Inconstienta asta o poti plati cu viata crede-ma. Tu nu mai ai menstruatie de 5 luni, asta e ceva de speriat . Mergi la doctorita de familie macar, daca nu vrei la un ginecolog, desi iti spun sincer ca iti vei multumi singura daca vei merge la unul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:36 PM |
|