![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:) Am comis-o!!!...Deci...cine se mai inscrie? :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
delphi, mie lavodermul mi s-a parut super ok, singurul lucru neimbucurator fiind faptul ca la cteva ore de la aplicare fata luceste (dar eu nici nu fol.fdt frecvent sau pudra)....
iar mie hidratanta nu mi s-a parut, doar as s[une ca e o crema bunutza de intretinere a tenului garsa sau cu probleme. iar seara poate ar fi mai bine sa fol.crema sebium dupa tratament (care o sa-ti vina in curand :P), pentru ca seara e binevenita o oareshce hidrstare, iar dimi sa fol.o cremutza care sa absoarba un strop din sebum. poti incerca crema antiancneica Acneogel de la Hofigal.nu e scumpa si merita incercarea.eu, sincer, am folosit-o cateva zile, ar dupacateva ore, simt ca ma tine fata, dar in rest, numa cuvinte de lauda (de ex.dupa epilarea mustatii ma dau cu un strop de acneogel si roseata imi trece foarte repede, cand am un cos care nu mai face odata coaja, iar dau cu asta, pentru ca cicatrizeaza repede....) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:13 PM |
|