![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laptele ar trebui sa fie cu sub 1% grasimi. Iar fructoza e in plus. Daca iti pui in fiecare zi fructoza, cum sa te dezobisnuiesti de dulce? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Hello, sweet girls!
Ce mai executati? io am vent din vacanta, unde am mincat enorm si-am stat in casa, ca ploua cu galeata. De cind m-m intors am continuat sa maninc enorm, dar conform si corect, asa ca m-am mentinut foarte bine - mereu alea 54.5 - 55.5 de care nu mai scap s-ajung si io la un 52 ca tot omu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da tot e bine, fiindca vin dintr-un regim hipocaloric si vai de capu lui, si-s de acord cu slabitul incet, si, nu in ultimul rind, nu fac sport absolut deloc deloc, fiindca nu am cind. insa ma duc acasa peste 10 zile, asa-s de fericita!!! Ma dau cu bicicleta toata ziua si nu ma freaca nime la cap sa tot minc, sa vezi cum slabesc io vo 2-3 kile intr-o luna, si-atunci printesa o sa fiu!!!! Voi, cum mai sinteti? Am dat peste un magazin indian-turcesc, unde mi-am gasit faina de naut - mare bucurie - si miii si miiiiilioane de feluri de condimente si toate minunile lumii. am mai gasit si urmatoarele, despre care nu stiam nimic: Urid - si faina de urid = am aflat pina la urma ca urid este "Urad, also referred to as urad dal, urd bean, urd, urid, black matpe bean, black gram, black lentil, or white lentil (Vigna mungo) is a bean grown in southern Asia. It is very nutritious and is recommended for diabetics, as are other pulses. It is very popular in Punjabi cuisine of India and Pakistan where it is known as "maanh". The product sold as "black lentil" is usually the whole urad bean or urad dal. The product sold as "white lentil" is the same lentil with the black skin removed." Am reprodus toata povestea asta gasita pe wikipedia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci, un fel de linte. Deci, teoretic conform... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) asa o fi? Apoi, TAMARIND - habar n-am ce gust are si nu stiu daca este conform. nu gasesc pe saitul Montignac. Pappadums se pot minca? au ingrediente conforme, din cite mi-amintesc... "Papad is a dried lentil chip studded with Indian spices that comes alive when grilled or deep fried. It is served as an accompaniment to an Indian meal, as a snack and as croutons in soups. Papads are thin wafers made of urad dal. Papads are made of lentils and thus are free from gluten, rich in protein and dietary fiber. We carry two kinds of Papad - - North Indian papads and the smaller South Indian papadams or appalams. - North Indian papads may be roasted or deep fried but South Indian papads are best fried. " Le cumpar "crude" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si le bag in oloi sau pe flacara? vreun chutney conform este? E cineva pasionat de bucataria indiana conforma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pardon de miile de intrebari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Delphina: Apr 24 2008, 03:25 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:01 PM |
|