![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Delphina, "boabele" alea ar trebui sa fie conforme, mai ales daca spune ca sunt bune pentru diabetici.
Nici eu n-am auzit de ele, dar daca ma gandesc, cred ca am vazut pe-aici linte (sau o fi fasole? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) neagra) Tamarid este sos de soia, conform. Deci, spor la treaba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ooo dragutzelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miersi frumuos!
Demult nu ne-am auzit! Ce faceti si cite kile aveti? (era sa scriu "chile", ferindu-ma de "k" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Fanny, ma tot chiorasc si pe saitul nostru si pe saitul lu nenea MM, probabil is prea obosita sa vad... mi-o fi scapat, le mai iau o data la cercetat. Pescaruso, cum a fost de ziua ta? Dar... ar iu sur ca tamari = tamarind? Tamarindele astea aratau ca niste curmale, la fel ambalate, aceeasi textura si culoare... si-s fructe de nushce copac. Tamarind, mai exact (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar uridu´ ala e ceva boaba neagra, cu faina alba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uf iara ii 12 noaptea si nu mi-am scaldat freza, apropo, am gasit acolo si henna neagra, adica indigo, cu 2 franci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dupa ce dadusem 18, pe una de la magazinu ala, cum ii zice, yah, mmm, nu Body Shop, tot ceva cu "sh" (nu-sh, da azi am fost redusa rau, abia-mi aflam cuvintele) Si care nici n-o prins deloc. henna, zic. Asadar, si Kalua e in minivacanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce dragut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:00 PM |
|