![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de cartofi cu avocado
(cica de provenienta mexicana) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Reteta mea seamana foaaarte tare cu a ta, insa cu mici diferente:
- genunchi de vita sau cap de piept, merge si rasolul de vita - eu pun si telina - legumele le fierb intregi, nu le tai deloc (le scot si le fac vint oricum) - din oua pun numai galbenusurile: le amestec intr-un castron cu smintina (numai foarte grasa, altfel se brinzeste si nu arata cremos, ci ca o ciorba cu "zdrente"), pun cu un polonic din zeama strecurata, apoi rastorn castronul in oala - pentru ca usturoiul imi da arsuri, eu il pun in ciorba sub forma de mujdei si-l las sa dea un clocot teapan. - o acresc numai cu otet si o servesc cu ardei iute proaspat sau murat |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta mea seamana foaaarte tare cu a ta, insa cu mici diferente: - genunchi de vita sau cap de piept, merge si rasolul de vita - eu pun si telina - legumele le fierb intregi, nu le tai deloc (le scot si le fac vint oricum) - din oua pun numai galbenusurile: le amestec intr-un castron cu smintina (numai foarte grasa, altfel se brinzeste si nu arata cremos, ci ca o ciorba cu "zdrente"), pun cu un polonic din zeama strecurata, apoi rastorn castronul in oala - pentru ca usturoiul imi da arsuri, eu il pun in ciorba sub forma de mujdei si-l las sa dea un clocot teapan. - o acresc numai cu otet si o servesc cu ardei iute proaspat sau murat Buna ziua! Daca ai probleme ca mine cu stomacul, ia in perioadele de mancare mai grea, in fiecare dimineata cate un Omez, Cam o luna! Si eu pun telina la ciorbita de burta!Dar mai pun si gogosar acru spre sfarsit! Se mai poate servi si cu hrean in loc de usturoi si ardei iute! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:52 PM |
|