![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Hristos a inviat! multumesc pt raspuns Fanny! Sper sa nu mai gresesc prea mult ca nu-mi face place sa ma uit la China (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai revin eu cu intrebari si nelamuriri, sper sa nu devin obositoare. Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Helou doamnelor, multumirile mele si plecaciuni!
si eu pup si mai tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miine ma duc sa-mi iau faina de aia, urad urid, apropo, a incercat cineva? Io cu faina de naut inca nu stiu lucra, sau nu-i stiu io spilu... desi o amestec cu diverse, are un miros si un gust de mai ca lesin (dar ma abtin) Dupa ce coc lipiile sau farinatele sau ce-o fi, hai ca parca mai mere, da tot mi-aduce aminte de gustul ala infiorator la preparare. Asa ca incerc cu urid-urad. De unde-am putea noi sa-i aflam indicele glicemic?... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred c-o fi tot pe-acolo cu fasoalele. Mersi de info despre papadume, Kalua, bine ca mi-ai zis: din faina de linte am gasit, deci is bune. In rest, nimica nou, io de la 55 nu ma duc mai jos, 54 in diminetile mele bune. Is condamnata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, si fiti atente ce scrie Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "important e sa persisti in greseli daca vrei sa slabesti" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny, nu te superi, asa-i (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Delphina: Apr 28 2008, 08:58 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:01 PM |
|