![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nema de-astea in tara, Delfina noastra-i in Zürich.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Apoi nema, ca bine zici, Kalua...
Io mi-am facut bagaj si mi l-am trimis acasa: incepind cu tarite de ovaz, ca nici de astea nu sint (!!!) continuind cu naut, care-mi place de mor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si fainuri si fructoze si alte minunatii... si cacao degresata, si si si... multe condimente indienesti. si ciocolata neagra buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a, si linte, sa nu uit de linte. la mine nici de de-astea n-o-auzit lumea: linte, naut, bob... am pus-o pe mama sa inspecteze, si zice ca nu se ezista (si cred c-ar vrea sa-mi spuna, delicat, sa n-o mai trimit sa se uite crucis si urit la ea vinzatoare ciufute.) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) O, Kalua, am citit topicul cu mincaruri indiene, abia astept sa m-apuc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Hristos a inviat! Merit o lauda deoarece dimineata sotul si fratele meu au luat drept mic dejun, un chec cu ciocolata, iar mie nu mi-a trebuit deloc. ganduri necuate ma invadau dar, din incapatanare , nu am halit nik. Am mancat fulgi cu lapte de dimineata si stiu ca am voie sa mananc iar dupa 4 ore. Obisnuita sa mananc tot timpul ceva, am mancat un mar. Intrebarea mea e daca pot sa mananc fructe in spatiile orare dintre mese? Va pup!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:51 PM |
|