![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da poti dar sa nu abuzezi! asa cum mi-A spus mie Kalua, trebuie sa lasi pancreasul sa lucreze!
montignacul meu de sarbatori a fost fifti fifti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar am pus doar cateva sute de grame cred. da am bagat in mine de toate. mas imt prost (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am halit cozonac de mama mama. nu puteam sa ma mai opresc, si io tot la 55 stationez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Hehe Albinuzo, tot 55 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si tu cam cite vrei? Mie mi-ar ajunge 52.
Macar e bine ca am 55 fix dupa prinz. Da-n seara asta gateste o amica de-a casei, si mi se duce pe apa simbetei tat Montignacu, ca pune fata la porcarii in mincaruri, evident, toate combinatiile nepotrivite, si numa fainuri si zaharuri si sare cit pentru o armata vai si-amar... si nu pot sa ma fofilez... nu stiu, brusc o sa ma doara burta, sau o sa am o migrena si nu pot minca mult - n-are legatura da no... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nici n-am cu cine sta de vorba, sa-i zic delicat "hai sa facem altfel". Uf! Vreau acasa sau in padure. Incerc intii varianta "acasa", ma duc peste citeva zile si scap o vreme de toate obligatiile astea cretine, zau daca mai rezist. Mda, Stoina, magazine de-astea "minunate", cum zici tu, la noi nu prea ezista... poate la capitala, cine stie... sa investigam! Tu unde locuiesti? intr-o oarescum alta ordine de idei, mie-mi trec prin cap tot felu de ginduri: daca fulgii de ovaz isi modifica IG prin fierbere sau incalzire, taritele si l-or fi modificind? Si daca da, spre cit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-as face tot felul de tarte cu legume, sau chiar cu fructe, si pe post de fainuri as folosi tarite. Oare-i cu putinta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:21 PM |
|