![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iubita, sint din Iasi.
Linte,naut,tarite de griu, tarite combinata din ovaz, griu, secara, faina integrala de secara, griu, ovaz, naut, soia,fructoza,cacao degresata,cacao neagra(de la dr Oetker),fulgi conformi din ovaz, griu, paste integrale, sare de mare-toate astea sint de gasit in tara. Ce eu nu am gasit, desi am convingerea ca in Bucuresti exista(am rugat fetele din capitala sa faca sapaturi)este un magazin oriental, cu condimente specifice,paste din fasole mungo, otet balsamic conform(doamne, cit as da sa mai am...am terminat sticla),sirop de agave...Uite si sos de soia conform am gasit la Carrefour ....E bine sa-ti aduci ciocolata, aici e doar Lindt si Heidi cu peste 70% si mai e la Carrrefour ciocolata lor cu 70%(nu grozava).Eu mi-am luat din Germany Lindt 99%, am gasit doar o singura data la Billa, mai demult si de-atunci nexam.In schimb,din Germany am papat cea mai grozava ciocolata neagra, un pachet elegant care continea vreo 3 tipuri de cioco cu peste 70%, adusa de o fosta colega care locuieste in partea de n-v,granita cu Danemarca. Tarte cu fructe iti poti face din faina de soia(vezi reteta cu mere) iar ca suport ptr legume(gen blat pizza) din faina de naut-vezi farinata, la retete. Am gasit aseara un site cu paste integrale bio, la preturi ok, din griu si griu spelta.Daca va intereseaza, produsele sint de gasit aici:http://www.naturafarm.ro/index.php?show=produse&do=produse_ecologice |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:30 PM |
|