![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nu uitati si Sibiul care are 2 magazine ( naturiste) foarte bine aprovizionate cu chestii pentru Monti.
Si am gasit si`n Valcea un magazin destul de ok... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Multumesc Kalua! Tocmai am mai facut o traznaie monti dar sper sa fie ultima. Merg azi la carrefour sa iau cafea decofeinizata. si niste legume. Va dati seama fetelor ca m-am apucat de monti de sarbatori. Dar, colaceii nu asteapta decat sa se depuna. Cel mai greu imi este sa nu rontai nimic intre mese, mai ales ca acum sunt in vacanta si toate sunt sub nasuc. Dar dorinta de a scapa de cele 6 kg e mare si chiar sunt motivata. Gata cu spovedania de dimineata, vapup si un 1 mai cu bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:46 PM |
|