![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Roberta,te invitam si in gasca Montignacelor practicante!
Sint sigura ca ai cel putin o prietena f slaba, care papa vrute si nevrute si nu se ingrasa deloc.Cum actioneaza aici teoria caloriilor? De asemenea, poate chiar tu esti asa, o persoana care consuma alimente 'pe alese', cu grija si atentie la dulce, fainoase, etc si totusi, nu ai scaderi spectaculoase in greutate sau o silueta de invidiat, dimpotriva. Cum explicam aici teoria caloriilor? Cum sa-mi explic eu, o persoana care maninca tot pe saturate(ca inainte), dar in mod clar, doar alimentele cu IG potrivit, scaderea mea in greutate? Am slabit aproape 15 kg de cind maninc montignac, fara sa fac foame deloc. Si ptr ca barbatul meu are o glicemie la limita, iar fata mea are 18 ani aproape si e f preocupata de cum arata,cu totii am acceptat sa adoptam acest mod de viata.Rezultate: barbatul meu a slabit 10 kg si se mentine excelent.Glicemia i se mentine 'la limita' doar prin alimentatie, toate analizele s-au modificat spectaculos(medicul i-a spus ca avea analizele unei persoane de 70 de ani,inainte).Fata mea, care inainte tinea zile intregi de infometare, maninca pe saturate si e mai supla ca oricind. Printre altele, eu fac parte dintre persoanele care-l simt pe Dumnezeu alaturi si sint convinsa ca exista, atita timp cind simt ca e zi de zi, clipa de clipa linga mine, chiar daca nu l-am 'vizualizat' niciodata. Tocmai in aceasta idee, simt pe pielea mea ca Monti e genial, destept, novator si ca teoria lui e foarte adevarata.De ce nu incerci toate astea pe pielea ta? E cel mai bun mod de-a te convinge! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:32 PM |
|