![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Renuntam cand am obosit, cand nu mai avem nici o sansa sau cand pur si simplu nu ne mai intereseaza.
Cand am obosit? Cand am luptat prea mult, ne-am zbatut, am tras cu dintii si am ajuns intr-un punct cand ne uitam in urma si nu vedem decat efort si nici un strop de lumina. Doar stropi de sudoare. Cand nu mai avem nici o sansa? Cand realizam ca ne luptam cu ... Citeste Despre renuntare |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai dreptate, uneori e un act de maturitate sa renunti si uneori are o conotatie pozitiva : sa renunti la tigari, la un job care nu te mai satisface, la o relatie care nu iti aduce nimic bun, etc. Dar e o greseala sa renunti la chestii care te definesc, sa depui armele si sa faci compromisuri majore legate de chestiile care iti aduc satisfactii: sa renunti sa canti pentru ca cineva iti spune ca nu ai voce, sa nu mai scrii pentru ca stii ca nu o sa te imbogatesti din asta niciodata, sa minti pentru ca lumea nu vrea sa auda adevarul, sa iti indoi coloana vertebrala de dragul cuiva sau pentru un scop trecator, sa incerci sa pari altfel pentru ca asta asteapta societatea de le tine.
It's a thin line between giving up and letting go (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:35 PM |
|