![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 11-February 06 From: Bucuresti Member No.: 206 ![]() |
'Neata fetelor!
In urma anilor interminabili de lupta "corp la corp" :P cu acneea am ramas cu niste "cratere" pe fata de toata frumusetea :'(. Problema este ca eu in vara asta ma marit si, evident ca imi doresc sa fiu cat mai frumoasa pt eveniment. Dar la halul in care arata fata mea, cred ca nici un fdt nu ar acoperi complet, doar Photoshopul saracu' m-ar mai salva :o... Buun, din documentari intesive a reiesit ca singura metoda care ar da rezultate ar fi microdermabraziunea. Si acum vine intrebarea: a incercat cineva dintre voi si a avut rezultate bune? Caci din cate am inteles, e nevoie de mai multe sedinte care sunt destul de scumpe...dar, asta e, "baba la frumusete sufera"...macar sa aiba efectul scontat... Am citit articolul si pe site: http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Mic...abraziunea.html Va multumesc mult :-* Cici |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,920 ![]() |
salutare tuturor,
sunt noua pe aici si as dori sa aflu niste pareri in legatura cu microdermabraziunea. in ultimul timp am o acnee usoara ''datorata'' unor cauze hormonale probabil, sau stresului(alta explicatie nu gasesc, mananc foarte sanatos si imi ingrijesc tenul in mod constant). am folosit zynerit, vichy, ducray, am luat si lecitina ca am inteles ca e benefica..cosuletzele tot aparsi, din cauza ca eu le storc raman niste cicarici ..uff. am fost azi la o sedinta de microdermabraziune in care mi-am pus niste sperante. problema e ca am fost la solar dupa (in urma recomandarii dermatologului care mi-a zis ca nu-i problema) si am ramas cu o pata rosie in jurul unei mici cicatrici care o aveam pe obraz. stie cineva vreo crema, vreun unguent care sa rezolve problemutza..in cazul in care nu dispare pana maine.. pup, numai bine |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
salutare tuturor, sunt noua pe aici si as dori sa aflu niste pareri in legatura cu microdermabraziunea. in ultimul timp am o acnee usoara ''datorata'' unor cauze hormonale probabil, sau stresului(alta explicatie nu gasesc, mananc foarte sanatos si imi ingrijesc tenul in mod constant). am folosit zynerit, vichy, ducray, am luat si lecitina ca am inteles ca e benefica..cosuletzele tot aparsi, din cauza ca eu le storc raman niste cicarici ..uff. am fost azi la o sedinta de microdermabraziune in care mi-am pus niste sperante. problema e ca am fost la solar dupa (in urma recomandarii dermatologului care mi-a zis ca nu-i problema) si am ramas cu o pata rosie in jurul unei mici cicatrici care o aveam pe obraz. stie cineva vreo crema, vreun unguent care sa rezolve problemutza..in cazul in care nu dispare pana maine.. pup, numai bine Exista deja un topic despre microdermabraziune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=878 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:16 PM |
|