![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cutremurat cind am vazut cine a cistigat alegerile in Palestina!!!???Eu cred ca daca vor ramine mai mult de un an pe scena politica va fi foarte greu sa nu izbucneasca ceva nasol pe plan mondial!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Mistaco
daca ca te referi la extremismul de dreapta din Austria, pe mine ma ingrijoreaza altceva. incepand din ianuarie Austria a preluat presedentia UE pt 6 luni. in Austria acum la putere este o coalitie formata din PPA (Partidul Popular Austriac)-centru dreapta si AVA (Alianta pt Viitorul Austriei)-care-l are ca lider pe Haider (un extremist de notorietate). Accesul la putere a extremei drepte in Austria a facut ca statul evreu sa isi recheme ambasadorul in ideea de a reduce la minimum orice contacte cu Austria. ca forma de respingere a rasismului care capata dimensiuni din ce in ce mai mari in aceasta tara. dar Mistaco urmatoarele alegeri urmeaza sa aiba loc pana in noiembrie 2006 si se spera ca la putere va ajunge PSD-ul austriac :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:18 PM |
|