![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, sunt in mare mare dilema. Vreau ca in luna iulie sa-mi cumpar un laptop insa nu stiu ce configuratie sa aleg. In principiu vrea sa aiba cam 2GB de RAM, 200 GB HDD, Procesor de 2200 Mhz cu 4096 Cache, display din acela lucios si sa nu fie mai greu de 3 kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am gasit pana acum un Toshiba la 3400 de lei ce se muleaza perfect pe ce vreau eu, pe langa are placa video Intel GMA X3100, Camera web integrata 1.3 Mp, Microfon integrat pentru Voice over IP, 2 kg si diagonala display 13.3. Are si Vista preinstalat. Mi-a tot zis lumea ca e mic ca si display si sa iau unul de cel putin 15. Acum nu stiu ce sa zic. De 15.4 am gasit un Fujitsu-Siemens cu aceeasi configurare ca si Toshiba + 50 HDD in plus numai ca are Linux si nu are camera web si nici microfon iar display-ul este WXGA si nu WXGA TruBrite ca la Toshiba. In schimb costa cam 2600 de lei. Ar mai fi un Dell, free DOS la 3115 lei, frecventa procesor 2000 (2048 cache) cu display WXGA+ TrueLife de 15.4, placa video Intel GMA X3100, HDD 250 GB, RAM 3072 MB, Camera web integrata 2 Mp, 2.7 kg. Voi cele ce va pricepeti ce ma sfatuiti? Si cum e cu display-ul? WXGA este lucios sau e din acela moale si mat? Offf, sunt confuza rau. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:03 PM |
|