![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, abia acum am descoperit topicu' asta.
Eu as prefera unu laptop cu ecranu' mare, ca lucrez si-n excel si-am nevoie sa vad cat mai mult dintr-un tabel. Deci depinde la ce vrei sa-l folosesti. Si pentru filme, ar fi mai util unu' cu ecranul de 15''. La serviciu, am avut pana anul trecut Toshiba Tecra (luat la sfarsitul anului 2003 si costase in jur de 50 mil), dar si-a dat duhul exact dupa ce iesise din garantie. A citit al meu pe net si-a spus ca aceasta serie avea un defect la placa de baza, din fabricatie. Apoi mi-au luat HP, care-i destul de bun. Pana acum n-a facut figuri. Tot al meu (care se pricepe la computere) i-a spus unei prietene sa ocoleasca Fujitsu-Siemens. Sunt laptopurile care se strica cel mai des. Mie mi-a luat anul trecut, in decembrie un Asus si-a costat 17 mil. Acum mai toate laptopurile vin cu Vista. Clara, daca te-ai obisnuit cu Macbook-ul e ok. Stiu ca reusise si al meu sa-si instaleze sistemul de operare de pe Mac, dar nu prea i-a placut. In State erau destul de in trend si arata super asa ca design. Ce-i drept si bugetul necesar pentru achizitionarea lor e pe masura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:29 PM |
|