![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu am lucrat cateva luni la wizzair (hihi student job:P) si pot sa va spun lucruri underground:D puteti sa ma intrebati:P
Am si calatorit mult cu wizzair, s-a intamplat sa si intarzie, eu sincer prefer sa dau mai putin de 50 euro pe un bilet cu destinatiile in Europa si sa intarzie daca este necesar, mai ales daca ma duc in vacanta nu este nici o problema, decat sa platesc sute de euro care sincer nici numi permit, adica atunci probabil as pleca odata pe an in vacanta, asa plec de 3,4,5 chiar 6 ori pe an:D depinde pe unde gasesc bilete si cum:) Am folosit EasyJet, Click Air, Blue Air, Wizz Air, hm de astea imi amintesc deocamdata:P Pentru Wizzair si de altfel toate companiile low cost: sa aveti mare grija la bagaje, pentru ca nu exista asigurare de bagaje, si nici angajati al companiei low cost care sa se ocupe de bagaje, deci angajatii aeroportuluiduc bagajele pana la aeronave si se mai intample chestii...Asa ca lucrurile de valoare sa NU le puneti in valize:P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:49 AM |
|