![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cutremurat cind am vazut cine a cistigat alegerile in Palestina!!!???Eu cred ca daca vor ramine mai mult de un an pe scena politica va fi foarte greu sa nu izbucneasca ceva nasol pe plan mondial!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Statul Israel s-a format datorita jocurilor politice ale englezilor care initial au promis protectie arabilor apoi s-au spalat pe maini de toata afacerea. h_2004 :) e posibil. eu stiu asa :) : ca... Adunarea Generala a ONU a recomandat impartirea Palestinei in state arabe si evreiesti separate si crearea unor enclave internationale care includeau Ierusalimul si Bethleemul, ambele avand locuri cu o deosebita importanta religioasa pentru musulmani, evrei si crestini. In timp ce planul de impartire a fost acceptat de majoritatea evreilor, arabii din interiorul si din afara Palestinei au gasit aceasta solutie ca fiind inacceptabila. Ostilitatea produsa de crearea Israelului este cea care ameninta pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu. Iar infiintarea Israelului la trei ani dupa infrangerea Germaniei a fost un efect intarziat al Holocaustului. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:38 PM |
|