IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce suvenire va aduceti de pe unde ati fost?, Pentru voi, pentru prieteni, pentru rude
kalua
post Oct 12 2006, 08:27 PM
Post #1

Musafir

Eu am fost in Spania/Marbella la sfrasitul trecut de saptamana si n-am cumparat absolut nimic (inafara de tigari (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) ). Ba da, la aeroport, la plecare am luat pentru fiica-mea un magnet cu o spanioloaica-tigancusa care rade si are numai doi dinti in gura. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

Later edit: eu imi aduc un stergar de bucatarie cu tara/regiunea/orasul unde am fost, daca gasesc asa ceva. E ceva practic, nu un depunator de praf. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
scorpirescu
post Jun 13 2008, 09:22 AM
Post #2

Musafir

Pentru mine breloace si magneti de frigider. Pentru pretini magneti, bauturici in sticle interesante, canute, din astie.
S.

+Quote Post
andutz
post Jun 15 2008, 03:07 AM
Post #3

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

nu am ceva constant...dar imi place sa-mi iau ceva bun pt mine (un parfum, sau o toiletrie ceva:) ) si pt altii, ce apuc - ciocolata, un briz-briz, cam ce stiu ca-i place fiecaruia...dar in general, si pt mine si pt altii, ce e la reduceri: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Un alt lucru care mai imi place e sa-mi iau ceva de pus prin casa, un mic obiect reprezentativ, dar mi-am dat seama ca ma enerveaza cand ii vad pe unii ca isi iau ceva de prin strainataturi si abia asteapta sa observe lumea lucrul respectiv ca ei sa spuna 'a, mersi...e de la paris"
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) vorba lu' maat "lauda-te gura..." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Ce suvenire va aduceti de pe unde ati fost?   Oct 12 2006, 08:27 PM
ala80   Din Cairo am adus papirusuri si semne de carte cu ...   Oct 12 2006, 09:39 PM
kalua   Ala, mi-ai adus aminte: si omu' meu a adus pap...   Oct 12 2006, 09:46 PM
lotte   cand va intoarceti acasa, pentru cine luati cadour...   Oct 12 2006, 10:13 PM
ioannaraluka   Eu aduc vederi de cele mai multe ori (banal, stiu....   Oct 13 2006, 08:40 AM
kalua   Eu aduc la serviciu dulciuri specifice zonei in ca...   Oct 13 2006, 09:11 AM
zetta   eu iau magneti de frigider cu specificul zonei dar...   Oct 13 2006, 09:20 AM
fortelady   din franta- vinuri si branza. si multeeee poze cu ...   Oct 13 2006, 09:21 AM
Dore   Mi-am tot umplut casa cu chestiute de pe unde bant...   Oct 16 2006, 04:23 PM
kalua   Hai ca-mi mai aduc aminte si eu: din Turcia si Cip...   Oct 16 2006, 08:20 PM
MonicutzaB  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 11:44 AM