![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Si eu m-am gandit mult in ultimul timp la adoptie...poate pt ca am pierdut sarcina si de asta...nu stiu. M-am gandit ca pt acest copil care nu l-am avut sa incerc sa ofer o viata altui copil...pe care nu l-a vrut nimeni. Indiferent daca voi avea si copii mei naturali. Dar din pacate cunosc doua cazuri nefericite. Un cuplu au adoptat un copil, nou nascut...a fost iubit, educat etc...totusi copilul a inceput de prin clasa I cu tulburari mari de comportament..fura din casa, bani, lucruri, etc..pe masura ce a crescut lucrurile au evoluat in rau..foarte rau...este mare...este inchisoare...furt, viol..nu stiu f multe detalii...stiu ca mama lui este o femeie bolnava....
Astfel de cazuri....ma fac sa ma intreb cum ramane cu mostenirea genetica? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Jolie, soacra sorei mele are 7 copii ai ei si a pierdut doua sarcini, in locul carora a adoptat doi copii- unul din Romania si o fata din Rusia (ei sunt americani). Copiii astia sunt ok, nu sunt probleme, dar nici ca si copii ei naturali nu sunt. Copiii ei sunt foarte frumosi si destepti, cei doi adoptati - cel din Romania este un baiat frumos, dar nu se descurca prea bine la scoala, si probabil ca nu va merge mai departe la colegiu, iar fata din Rusia are un retard psihic, si a avut multe probleme. Dar amandoi sunt copii buni, nu fac probleme, in schimb, am intrebat-o pe ea daca ii iubeste diferit, si a spus ca da...ca nu ii poate iubi exact ca pe-ai ei. Dar asta nu inseamna ca ii trateaza rau, doar ca simte ca nu sunt din carnea ei...
Pe de alta parte, vizavi de ce imi spuneai tu despre baiatul ala adoptat care a ajuns sa faca probleme - un copil poate sa fie serios traumatizat chiar dinainte sa se nasca - ca sa nu mai spunem ca in prima luna de viata poate sa fie tratat in asa fel incat sa nu mai fie intreg psihic. Articolul de mai jos vorbeste despre asa ceva. De-aia zic eu ca mi-as face temele inainte sa adopt un copil- pt ca nici daca ti le faci, nu poti sti totul... fetele, daca nu e ok linkul, pls delete:) http://www.rd.com/your-america-inspiring-p...ticle54458.html |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:08 AM |
|