![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai spus eu pe-aici, cunosc si eu doua familii in Germania care au adoptat cate un copil din Romania. Legal, binenteles. A durat ceva peste doi ani toata hartogaraia si a costat foarte mult, 90% din costurile astea fiind spaga si "mici" atentii cerute pe fata. De vreo patru ani nu mai am contact cu familiile respective, nu mai stiu nimic de copiii aia. Dar pana atunci totul a fost bine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:15 AM |
|