![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai fost vreodata personal intr-un camin? Eu zic sa te duci. Du-te intr-un camin de copii parasiti, intr-unul cu copii cu dizabilitati fizice si psihice.
Ma mir foarte tare ca vi s-a dat voie sa luati copiii acasa pentru doua zile: in Romania este ILEGAL, interzis de lege asa ceva pentru ca provoaca traume. Ar si trebuit sa stii asta, doar studiezi psihologia din ce ai zis. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Citi ani ai, Andutz? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
huh? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
nu i-am luat, mama, pt doua zile, ci pt cateva ore. si asta a fost acum cativa ani buni...cam vreo 8 daca nu mai multi. Ca sa nu mai spun ca legal sau nu...de la un camin dintr-un cartier periferic din Bucuresti, ma indoiesc ca ti s-ar spune ca nu fac un anumit lucru ca e ilegal (poate ca acum s-au mai schimbat lucrurile, dar atunci...) Desi, daca stau sa ma gandesc, ma intreb si acuma cum de ne-au dat aia fetitele alea, ca puteam face orice cu ele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da' parca tin minte ca tata si mama au tb sa-si lase buletinele acolo cat au fost fetitele la noi... Si cateva ore fumoase, in care ne-am jucat cu ele, au mancat si ele o masa buna si au primit niste cadouri nu provoaca o trauma - poate ca daca le dadeam sperante ca le adoptam, sau daca ar fi locuit cu noi nu stiu cat timp...dar la noi nu au stat mai mult de cateva ore. Eu la vremea aia nu stiam multe, dar tatal meu era psiholog, si nici el nu s-a gandit ca le-ar face rau. Am 27 de ani. Si nu, nu-mi aduc aminte sa fi fost intr-un camin pana acum, dar am lucrat cu copii defavorizati destul de mult (desi nu erau orfani, si locuiau cu familia). Si, din pacate, nu am apucat sa studiez psihologia in Romania, asa ca se poate sa nu fiu constienta de anumite restrictii - stiu ca aici sunt pareri diferite in ce priveste anumite aspecte... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:03 AM |
|