![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
si fara alimente (nici ciocolata) sau obiecte ascutite, nici macar pila de unghi.
Este o regula generala, pentru toate companiile aeriene. Eu iti recomand site-ul www.skyscanner.net, daca selectezi doar 2 tari fara oras si fara data, o sa-ti apara toate preuturile si orasele in ordin crescator, si un grafic cu preturile pentru fiecare zi din luna, merge mai usor asa. Sau daca selectezi doua orase si data plecarii iti spun ce zboruri ai pe ziua respective si cat costa, sa te uiti neaparat pe mei multe zile, pentru ca pretul difera, si nu toate companiile au zbour in fiecare zi. Companii lowcost: Wizzair, Easyjet, Ryanair si Blueair This post has been edited by Fanny: Jun 16 2008, 03:31 PM
Reason for edit: am scos site-urile
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:48 AM |
|