![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pentru cele care aleg zboruri low-cost, sa tineti cont nu doar de pretul mic, ci si de problemele pe care le intampina aeronavele acestor companii.
Stire de azi: 160 de pasageri care ar fi trebuit să plece cu un avion Wizz Air către Dortmund aşteaptă de mai bine de şase ore pe Aeroportul Băneasa Zborul a fost amānat pentru ora 18.00 deoarece aeronava s-a defectat. Pasagerii sunt nemulţumiţi deoarece planurile lor au fost date peste cap, iar operatorii de zbor nu i-au asigurat că īntr-adevăr vor pleca la ora stabilită ulterior. "Nu ne-au spus nimic, am aflat din om īn om că s-a defectat, ne-au tot amānat, ne-au spus să nu plecăm acasă. (...) Trebuia să ajung de urgenţă, acolo sunt aşteptată, cu copiii după mine", se plānge un pasager. sursa: Realitatea tv |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:09 AM |
|