![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si Tarom are probleme si restul companiilor, stiu am lucrat acolo si stiu cum functioneaza. Defectie la o aeronava nu inseamna ca s-a distrus motorul...Inseamna de obicei ca aerul conditionat nu este functional sau chestii de genul acesta, asta unu la rand. Cealalta chestie e ca "probleme technice" se spune la orice intarziere. La wizzair se intampla sa intarzie un avion din cauza conditiilor meteorologice, la urmatorul drum iarasi va fi intarziere, si la al treilea pentru ca pilotul si restul flotei trebuie sa aiba o pauza de nu stiu cate ore de odihna, stabilita prin lege, si atunci si acesta se decaleaza, si ce sa spuna atunci la calatori, ne scuzati dar pilotul trebuie sa doarma?? "probleme tehnice" se refera la tot, nu are rost sa faca public cu mare tam-tam exact ce si cum a fost. Si daca ar fi o problema serioasa de tehnica, chiar credti ca se poate rezolva in cateva ore??? Nu. Sa nu va mai legati de "probleme tehnice"...
Wizzair nu este singura companie low cost, si aceste companii exista de mult timp, si eu sincer n-am auzit niciodata sa fie nu stiu ce probleme tehnice, si sa fie in pericol viata pasagerilor. Este low cost asta inseamna ca nu ai toate conditiile cum ai avea la Tarom de exemplu, dar acum sincer eu prefer sa plec cu o zi devreme si nu ma intereseaza daca intarzie sau nu avionul. Nu este obligatoriu pentru nimeni sa calatoreasca cu companii low cost. Dupa ce dai 20-30 de euro pe un bilet te si plangi ca intarzie cateva ore avionul, nu se poate sa ai totul, ori comfort, ori pret mic. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
mersi, fetele, astea credeam si eu ca sunt cerintele, dar ma gandeam ca din moment ce nu dai nimic la check-in, poate te-or lasa cu mai multe, da' cred ca ideea e aceeasi.
Da' ma doare inima, cum sa vin din belgia fara ciocolata??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 AM |
|