![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sunt eu idealista si mi-as dori ca cei care doresc sa adopte sa priveasca venirea copilului exact ca si cum ar fi ceva natural...adica ca pe propiul copil...nu ai de unde sa stii daca va fi bolnav, daca va fi intelept, daca va ajunge doctor sau golan...dar te straduiesti sa il educi cat mai bine si sa-l iubesti neconditionat...nascut sau infiat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un copil nu cere sa fie adus pe lume sau sa fie adoptat...suntem noi cei care avem nevoie de ei in viata noastra si pentru asta trebuie sa ne daruim in totalitate...si sa fim pregatiti pentru orice... Sunt oameni care duc inapoi in orfelinte copii adoptati pentru ca dupa un timp li se pare lor ca au luat-o pe un drum gresit...dar cu proprii copii nascuti avem obligatia morala sa mergem cu ei inainte indiferent de greutatile drumului...asta mi-as dori...echilibru in a privi copilul tau sau cel adoptat exact la fel... Tot ce spun sunt propriile mele pareri si daca deranjez imi cer scuze dar am libertatea atat timp cat nu jignesc sau judec direct sa-mi exprim ce gandesc... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:21 AM |
|