![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba, mai mult, eu merg mai departe si spun ca un copil, adoptat sau nu, nu e un "exponat" cu care sa te lauzi ca e frumos, destept, ca are note bune si e profund gresit sa crezi toate astea sint datorate exclusiv mostenirii genetice.
Se pot naste copii cu handicapuri neuromotorii din parinti perfect sanatosi. Si copii cu IQ scazut din parinti ci IQ de genii... Si nu e vina lor. IMHO e ca ar trebui sa aibe drept de adoptie DOAR persoanele altruiste, NU cele care vor sa infieze un copil ca sa isi aibe constiinta linistita, sa se poata lauda ca "uite, ce copil destept, e infiat, stai?" - din ochii peste cap, pesroane generoase. Sa nu uitam ca un copil nu e o fusta care trebuie sa ni se potriveasca in masura, simt estetic, nu e un film care sa ne "umple" intelectual si nici "acaret" pe linga casa omului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:27 AM |
|