![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Fetelor, eu ma gandesc tare mult ca as vrea sa adopt...Nu imi doresc copii acum, si al meu iau in considerare sa nu am deloc (desi daca ar veni stiu ca l-as iubi tare mult), dar ma inmoi toata cand ma gandesc la un copil a carui soarta sa i-o pot schimba.
Voi ce stiti despre adoptii? Ati adoptat vreuna dintre voi/ sunteti adoptate? Ce probleme pot sa apara (asta daca stiti din experienta voastra sau a cuiva apropiat, ca in teorie ma pot gandi si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). E greu sa adopti in Romania? Cum ai alege copilul? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o singura intrebare legata de problema asta si sunt chiar f curioasa de raspuns, ca asa sunt eu bagacioasa in sufletul omului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Anduz, parca spuneai ca nu se pune problema sa nu poti face tu copii, dar ca totusi ai vrea sa adopti. Intrebarea mea este : why on earth would you do that? Inteleg daca ai fi nascut deja de 2 ori si mai vrei sa adopti un copil, dar numai mie mi se pare in neregula ca tu nu esti pregatita sa ai copilul tau dar vrei sa il cresti pe al altora (chestie problematica, greu de obtinut si riscanta din toate punctele de vedere expuse de tine mai sus)? In alta ordine de idei mie mi se pare f ok ca cineva sa adopte un copil chiar daca nu e parintele perfect si cea mai altruista persoana de pa mapamond, dar mie mi se pare ca fara exceptie acesti copii abandonati sunt copii cu nevoi speciale si necesita ingrijire speciala si au nevoie de oameni care sa le dedice mai mult timp si mai multa atentie, mai multa dragoste si mai mult "anything" decat unor copii care nu au acest background. In caz contrar posibil sa le faca mai mult rau decat bine. Din aceasta cauza io una nu ma vad adoptand vreodata un copil pentru ca stiu sigur ca nu as face fata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:33 AM |
|