IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Psoriazis, Se poate vindeca?
cristina906
post Jun 20 2008, 09:32 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,065

Am vazut ca nu e niciun topic deschis pe aceasta tema si poate reuseste cineva sa ma ajute cu un sfat referitor la aceasta boala: psoriazisul.Eu il am de 8 ani, am fost la o multime de medici dermatologi care mi-au dat tot felul de tratamente pentru iritatii si eczeme, iar abia anul trecut, dupa o infectie puternica, in urma unei biopsii la sfatul unui medic conferentiar dermatolog, am fost diagnosticata cu psoriazis pustulos palmo plantar.Nu este o forma foarte agresiva insa o am in permanenta pe palme si pe talpi.Daca as sti ca nu se va agrava as putea sa traiesc asa, mai ales ca m-am obisnuit cu gandul ca e o boala cronica de care probabil nu voi scapa niciodata, dar poate acum e momentul sa o "atac".Nu vreau sa folosesc diverse leacuri babesti sau ceaiuri si alte produse naturiste, de aceea mi-am facut programare la clinica Psoremiss.Imi puteti spune ceva despre aceasta clinica? A fost cineva? S-a tratat cumva de psoriazis si daca da, a avut succes?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
cristina906   Psoriazis   Jun 20 2008, 09:32 AM
kalua   Psoriazisul nu se poate vindeca inca. Il poti tine...   Jun 20 2008, 10:00 AM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 01:29 PM