![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
am apucat si eu sama splal in final cu produsele ALPECIN (pentur vizualizare www.sentia.ro), si vreau sa va spun ca numai dupa o singura utilizare mi se par super.mi-am luat samponul cu cafeina si balsamul care nu se clateste, la fel, cu cafeina....parul sta parca mai batzos, fara a fi aspru, se aranjeaza super ok, iar in timpul spalarii iti da o senzatie de racoare pana si pe ceafa, de fapt, oricunde unde ajunge o cantiatate mai mare de sampon.
singurul dezavantaj sesizat pana acum este faptul ca daca iti intra in oki samponul, plangi cu lacrimi de crocodil... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:15 AM |
|