![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,203 ![]() |
am si eu o rugaminte poate vede cineva si intrebarea mea.sunt gravida si mai am 2 sapt pana nasc si saptamana viitoare am cununia civila.stiti unde pot sa gasesc o rochita de gravide de ocazie.adica vreau ceva deosebit.un magazin,ceva.va rog mult.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cam greu sa gasesti ceva de ocazie pentru gravide. Dar poti gasi rochite de vara foarte frumusele taiate sub sani si suficient de largi sa-ti acopere burtica. Ar fi bine sa anunti si la casa casatoriilor ca este posibil sa nasti si la urgenta sa poata veni ofiterul de stare civila la maternitate. Nu zic povesti, anul trecut, la cununia unei prietene, s-a intarziat putin pentru ca ofiterul de stare civila a trebuit sa fuga la maternitate pentru ca nascuse mireasa care era inaintea noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . In Constanta s-a intamplat...sa fi vazut coada de mirese ce-l asteptau sa se intoarca
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Teo nu cred ca e treaba noastra de ce face cununia civila exact acum sau de ce nu si-a luat inca rochita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , cine stie ce motive are fata, nu trebuie sa ne explice noua ce si cum.
In ceea ce priveste rochita, una gen babydoll, ce zici? Mergi la un magazin pt gravidute si vezi o rochita mai vesela de vara, nu trebuie neaparat una de ocazie. Conteaza mai mult ce faceti voi acolo decat hainele si alte detalii de genul asta. Casa de piatra, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:03 PM |
|