![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inot - am citit nu demult ca este mai bine, mai sanatos si mai usor pentru copii, cand invata sa inoate, sa inceapa cu stilul kraul pentru ca miscarile sunt mai naturale decat la bras.
Ce sporturi practica copiii vostri? Fiica-mea a fost la dansuri, la balet, de vreo 3 ani se duce numai la gimnastica. Si de anul trecut a inceput si cu tenisul. Ii place si inotul, dar nu vrea sa-l practice decat in concediu si din cand in cand cu noi, la piscina. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,113 ![]() |
Handbal,baiatul meu face handbal.
A inceput cand era in clasa a treia(era printre cei mai inalti baieti de varsta lui,dar mai dolofan,de innot s-a plictisit),ne-am gandit ca un sport de echipa i-ar prinde bine. Asa a fost. Acum e intr-a 8-a,are 1.80 inaltime,70 de kilograme,e foarte bine facut si sportul l-a invatat disciplina,sa-si depaseasca propriile limite,spiritul de echipa si sa se descurce in cantonamente... Cred ca orice sport e binevenit(orice fel de miscare)daca e facuta cu placere de copil... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:44 AM |
|