![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cutremurat cind am vazut cine a cistigat alegerile in Palestina!!!???Eu cred ca daca vor ramine mai mult de un an pe scena politica va fi foarte greu sa nu izbucneasca ceva nasol pe plan mondial!!!
|
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Am rugat definitia si nu descrierea ;) Sorin. sorinule, asta inseamna pentru mine. eu asa utilizez termenul. dictionarul poate fi scris de american. important e dupa mine, efectul in populatie. si repet, INDIFERENT de oameni. si mai omule, n-am nimic cu nimeni referitor la scara nationala. raportez totul la om, la persoana. si exista oameni buni peste tot. indiferent de locul si familia in care s-au nascut. intamplator, unul dintre amicii mei asezati foarte sus pe scara preferintelor e evreu. dar asta nu inseamna ca evreii sunt buni. sau rai. nope. mie-mi face placere sa vorbesc, sa rezolv anum,ite lucruri cu el. si l-am ajutat slava domnului. si asa face si el. si ne-am apropiat, pentru ca el a vrut asta, nu pentru ca as fi cersit eu prietenia. acum imi pare bine. in aceeasi masura am fost prieten si cu un iraqian. ce-mi placea la el era ca nu bea. deci beam io doua beri in loc de una. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:16 AM |
|