![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Noi luam 99% numai mic dejun in hotelul in care stam pentru ca
-vreau sa incerc mancarea in restaurante diferite -nu vreau sa vad aceleasi fete toata ziua -vreau sa mananc mancare proaspata, nu statuta nu stiu cat in recipientele alea care le tin calde (in cazul unui bufet suedez) -tot la bufet suedez: ma seaca cand ii vad pe unii punandu-si munti de mancare pe farfurie -pot manca cand si ce vreau eu Bine, au existat cazuri in care am luat cina intr-un restaurant al hotelului, cand ni s-a parut c-ar merita incercata, si am platit extra. Numai in Sri Lanka a fost restaurantul la un nivel la care nu m-am asteptat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am putut lua numai demipensiune si n-as fi mancat pentru nimic in lume in alta parte, seara se putea alege intre bufet si a la carte, dar totul era proaspat-prospetel, ce mai, o incantare. (N-am stat decat o saptamana acolo, poate si de asta, n-a fost plictisitor). |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"garbarator" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e vorba despre chestia aia de la chiuveta din bucatarie care toaca resturile? nici eu n-am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:12 PM |
|