![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi luam 99% numai mic dejun in hotelul in care stam pentru ca
-vreau sa incerc mancarea in restaurante diferite -nu vreau sa vad aceleasi fete toata ziua -vreau sa mananc mancare proaspata, nu statuta nu stiu cat in recipientele alea care le tin calde (in cazul unui bufet suedez) -tot la bufet suedez: ma seaca cand ii vad pe unii punandu-si munti de mancare pe farfurie -pot manca cand si ce vreau eu Bine, au existat cazuri in care am luat cina intr-un restaurant al hotelului, cand ni s-a parut c-ar merita incercata, si am platit extra. Numai in Sri Lanka a fost restaurantul la un nivel la care nu m-am asteptat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am putut lua numai demipensiune si n-as fi mancat pentru nimic in lume in alta parte, seara se putea alege intre bufet si a la carte, dar totul era proaspat-prospetel, ce mai, o incantare. (N-am stat decat o saptamana acolo, poate si de asta, n-a fost plictisitor). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) prietena din Vancouer avea si de-asta si daca stiam ca te intereseaza i-l demontam si faceam poze sa vezi exact ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . drept e ca mi-ar place si mie un garbarator ( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
revenind la all inclusive pe mine pur si simplu nu ma atrag locatiile astea (sus mentionate de mine) desi aici toata lumea merge in sud mai ales de prin ianuarie pana-n aprilie e nebunie mie mi-a intrat in minte Peru, vreau sa vad ruinele incasilor de la Machu Pichu si muntele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:53 PM |
|