![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cutremurat cind am vazut cine a cistigat alegerile in Palestina!!!???Eu cred ca daca vor ramine mai mult de un an pe scena politica va fi foarte greu sa nu izbucneasca ceva nasol pe plan mondial!!!
|
|
|
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Dupa cate stiu eu au tras o data din greseala si au murit 16 nevinovati :( Bad, bad Very bad :( Oare stii cate mii de nevinovati au murit in cealalta parte?? >:( De ce frica-n oase vorbesti??? Copiii aia cu AK-ul in mana sunt speriati de ceva??? Unde ai mai vazut in lume copii de gradinita cu arme automate in mana so pancarda verde pe cap pe care scrie Jahid?? >:( Tortura????? Sigur ca se foloseste >:( Tu ce ai face cand ai prinde unu care a lasat pe langa o scoala sau centru de cumparaturi un rucsac plin cu 20 kg. C-4 cuie de patru si bilute cat mazarea?? Probabil ca dupa ceai si prajitura l-ai intreba frumusel....ia zi nene, unde detoneaza bomba..unde ai pus-o???? :( :( Tare logica si de efect acest metod de interogare :-X :-X Prietene...noi niciodata nu o sa avem aceasi parere despre evrei si Israel......ei si administratia lor actioneaza evreeste si nu crestineste...mai exact daca vrei: Ochi pt. ochi si dinte pt. dinte. Pt. ca ei nu au unde sa se duca...acolo e locul lor, unde sunt siguri si fac ce pot ca sa nu mai pateasca ce au patit acum 60 de ani! La ei nu e vorba de politica...e vorba de a supravietuii!! Nici mie nu-mi place conversatia cu tine ( cel putin aici )....si fii atent!! Eu de meserie sint prof'.....in legatura cu tine, iti dai singur definitia!! Sorin. Te rog raspunde aici...sau daca nu, poate altii!! Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:26 PM |
|