![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cutremurat cind am vazut cine a cistigat alegerile in Palestina!!!???Eu cred ca daca vor ramine mai mult de un an pe scena politica va fi foarte greu sa nu izbucneasca ceva nasol pe plan mondial!!!
|
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
okay, back in class:
fapte: 1. hamas a castigat alegerile. au fost comentarii. nu putem face aici din pacate/fericire nimic pentru a schimba o situatie de fapt. am comentat un pic din punctul meu paranoic de vedere ca acest rezultat a fost "dorit" de sua si israel. nu ma pune sa explic mai in amanuntime caci asta-s temerile mele. nu le-am copiat. sunt rezultatul logicii creierului meu 2. terorismul. eu am explicat ceea ce numesc terorism. ti-a sarit mustarul, destul da rau cand am bagat si administratia israeliana aici. NU PE EVREI, NU PE AMEICANI, ci administratiile celor 2 tari. nu numai ca mi-ai dat dreptate, avand la baza definitia mea a terorismului, dar ai venit si cu exemple. terorismul se poate justifica de ambele parti in conflict. intrebarea ta e: bine giculitza, si cum vezi tu rezolvarea? pai sorine, e "out of line" rezolvare pare sa nu existe. eu n-o vad acum. rezolvarea mea daca traiam in zona era: "roiu' nene", caci altfel risc ca din om normal, daca cumva se intampla mie ceva sau familiei mele sa devin un "sucide bomber". nu atat din cauza religiei, cat din cauza disperarii. rezolvarea in zona eu n-o vad prea curand. dar terorism exista de ambele parti. daca ar fi ceva de intzeles aici, terorismul practicat de israel e mai de inteles decat cel practicat de sua. dar, la naiba ca tot terorism e. o problema mai "simpla" ar fi rezolvarea situatiei tiganilor in romania. tu o vezi? eu nu. sa fii sanatos si sa te dai cu atv-ul ala si pentru mine cezar Inima de tigan |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th August 2025 - 12:08 PM |
|