![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de cartofi cu avocado
(cica de provenienta mexicana) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
- eu la perisoare pun: ceapa, sare, piper (ar merge si paprica sau putin sos de rosii), orez, ou si marar
- orezul poate fi inlocuit si cu gris insa imi plac mai mult cele cu orez - mie in ciorbele in care leustean musai pun bors cele 2 merg de minune, cu zeama de lamaie prefer mararul - in ciorbele in care pun bors nu pun rosii, dupa gustul meu rosiile si borsul nu merg impreuna - de regula la cirobe pun intregi: morcovii, patrunjelul, telina si le toc dupa ce s-au fiert insa pt gust pun mai multe si unele sfarsesc apoi in gunoi sau le fac piure si le adaug asa in ciorba, de la inceput toc doar ceapa si ardeiul - la ciorbele cu carne se potriveste f bine si-o bucata de varza, lasa un gust tare bun - la noi de Craciun se face o ciorba din perisoare cu carne de porc de fapt compozitia este cea de carnat= cu usturoi si toate cele (fara orez sau gris) si se acreste cu zeama de varza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Teo daca mai ai pozele in album si mai poti edita poate le mai pui oadata. N-am idee care-i problema cu flickr dar arata dezolant posturile cu poza stearsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mie in photobucket nu mi s-a intamplat niciodata in 3 ani |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:28 PM |
|