![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu stiam ce titlu sa dau topicului.
Ideea e ca stiu ca avem si o stomatoloaga printre noi si oricum, mai sunteti cateva mai informate ca mine in domeniul asta. Problema e urmatoarea : am avut o plomba mai mare la o masea, din care imi ramasesera doar 2 pereti ai mei, din dintele natural. Am muscat pe ceva tare si mi s-a mai rupt un perete. Dentista mi-a zis ca singura solutie e sa ii faca o coroana de ceramica. Acum...ea mi-a zis ca dintii de langa nu o sa fie afectati, ca pur si simplu imi lipeste capsula aia de ceramica pe dinte. Altii imi zic ca nu ar fi bine asa, ca trebuie sa faca cumva legatura si cu un dinte de langa, sa o prinda de el, ca altfel o sa imi pice mereu si va trebui sa ma tot duc sa mi-o lipeasca la loc. Cum e mai bine? Stiti cumva? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Detartrajul cu ultrasunete e cel mai eficient...costa in jur de 100 lei ambele arcade...depinde de la cabinet la cabinet pretul...nu se face anestezie deobicei...apoi se face un periaj profesional, cu o pasta cu fluor..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
Detartrajul cu ultrasunete e cel mai eficient...costa in jur de 100 lei ambele arcade...depinde de la cabinet la cabinet pretul...nu se face anestezie deobicei...apoi se face un periaj profesional, cu o pasta cu fluor.. Imi pare rau daca se repeta nu e vina mea. Daca stiti doctor bun unde se face detartraj cu ultrasonic,va rog dati-mi o mana de ajutor.Am un dinte care am sange si cred ca e de la tartru,e vorba de un premolar care e plombat.Nu stiu in Timisoara o clinica |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:51 AM |
|