![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Pentru ca suntem in plina pregatire pentru iarna as vrea sa schimbam retete.Sambata am facut o portie de zacusca cu ardei rosii copti si vinete bineanteles si zilele astea mai fac o portie cu gogosari pe care ii calesc usor in ulei si dupa aceea ii trec prin masina de tocat.
Am o reteta buna de gogosari in otet (daca o vreti, o postez) si as vrea sa stiu daca aveti si voi retete pentru gogosari murati. Sunt curioasa pentru ca stiu ca vinetele se mai pot pune la borcan cu rosii pe straturi dar nu am reteta.Ce mai puneti pentru iarna? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Cleo,eu vreau,eu vreau!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Zarzavat pentru ciorbe Eu am pus asa: -2kg ardei de toate culorile -2.5kg rosii -1kg radacinoase(morcov,telina,partunjel-in total 1kg) -3 leg.frunze telina -3 leg.frunze patrunjel -sare(dupa gust) Ardeii i-am taiat marunt,am tocat verdeata;radacinoasele le-am dat pe razatoare. Rosiile le-am decojit si le-am dat tot pe razatoare.Am pus sare dupa gust,am pus in borcane si am sterilizat borcanele in baie de aburi. Compot de prune -am pus prunele in borcane;am adaugat in fiecare borcan cate 3 linguri zahar si am umplut borcanele cu apa.Am pus capacele si am fiert borcanele in baie de aburi pana zeama din borcane a capatat culoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:43 AM |
|