![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Cred ca de acolo e problema, dar nu stiu exact ce si cum.
Ideea e in felul urmator, toate comenzile au fost setate, dar nu de la inceput, pur si simplu intr-o zi a aparut un amic de al colegei de birou, care se descurca mai bine decat in engleza in olandeza (natala pentru el), de genul: Vorige (Back) - Volgende (Forward) etc., respectiv Nieuw Map (pentru New Folder) and so on. Problema e ca l-a lasat asa...cum sa lucrez cand nu stiu care e Save, Zoeken (History?) :-X. N-am gasit pe nimeni sa ma lamureasca cum il setez la loc, am auzit o varianta cum ca ar trebui reinstalat Windows. Poate ma ajutati voi :-* Multumiri anticipate. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Well, amicul e in Olanda...for good.
In alta ordine de idei, multumesc pentru sprijin si morala :P, desi cam greu de pus in practica, pentru ca aici au acces vreo 6-7 persoane care au la randul lor prieteni si nu avem fiecare computer "personal" la birou, ci il folosim pe cel care e liber cand avem nevoie. And, by the way, virusache colcaie...dar cum majoritatea nu prea le au cu grija pentru un lucru care nu le apartine direct, e clar in ce situatie suntem. Am incercat link-ul trimis, surpriza e ca facusem deja ce scrie acolo zilele trecute si era deja bifat English (US) nu Dutch, deci nu am ajuns la nici un rezultat. In plus, am gasit doar urmatoarele chestii importante: Changing the language does not change the language of the menus and dialogs of Windows or Windows applications like Internet Explorer. si precizarea ca tutorialul este pentru Windows 2000 or later, noi avem inca Windows 98. Dar mai incerc poate gasesc si varianta salvatoare. Multumesc frumos inca o data si scuze pentru deranj. P.S. Se pare ca pe inginerul de sistem il depaseste chestia asta, de aceea am apelat la voi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:21 PM |
|